Nicolae Ciucă a dat asigurări că taxele și impozitele nu vor crește

În prima ședință a Biroului Politic Național al PNL au fost trasate prioritățile pentru anul 2024. Președintele Nicolae Ciucă a dat asigurări că taxele și impozitele nu vor crește.

În prima ședință a Biroului Politic Național al PNL din 2024 au fost stabilite aspectele de care partidul va ține cont în acest an. Președintele Nicolae Ciucă susține că va continua proiectele de modernizare a României, iar partidul va menține prioritățile, așa cum le-a definit în construcția bugetară. „Continuăm investițiile pentru dezvoltarea țării și avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătățim infrastructura de transport, din educație și din sănătate. Și, așa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe și impozite”, spune Nicolae Ciucă.

Totodată, au fost discutate și o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acțiunile pregătite pentru 24 ianuarie, dar și organizarea de către PNL, la București, a congresului PPE din martie. „Este un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenți lideri din mai multe țări europene și care va consolida poziția României pe harta politicii internaționale”, a mai spus președintele Nicolae Ciucă, potrivit expresbanat.ro.