Noi specializări decontate de CAS, la Clinica BLEU MEDICAL din Suceava

BLEU MEDICAL, cea mai recentă clinică privată din Suceava, oferă servicii medicale gratuite pentru mai multe specializări medicale, printre care care Pneumologie, Medicină Internă și Psihiatrie. Astfel, sucevenii care aleg să opteze pentru aceste servicii medicale, o pot face cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, fără a implica alte costuri suplimentare.

De altfel, echipa medicală a Clinicii s-a mărit, dr. Alina Georgeta Ghiață, medic primar neurologie pediatrică și medic specialist psihiatrie pediatrică.

„Echipa de medici din Clinica Bleu Medical este formată în momentul de față din medici primari și specialiști. Suntem onorați și recunoscători că, prin intermediul acestei echipe de elită, putem oferi pacienților noștri servicii medicale la cel mai înalt nivel”, a declarat medicul Ionuț Puiu, fondatorul și administratorul acestei clinici.

Clinica este situată pe str. Alexandru cel Bun 45 B, Etaj 1, Suceava și are ca date de contactat [email protected] și numărul de telefon +40 737079906.

Bleu Medical oferă servicii medicale integrate clinice, respectiv consultații în ambulatoriu pentru toate specialitățile clinice, analize de laborator și investigații de imagistică medicală.