O adolescentă de 13 ani, dată dispărută, a fost găsită în magazina unui bărbat, la aproape 1.600 km depărtare de casă. Suspectul riscă închisoare pe viață

O tânără de 13 ani, care era dată dispărută, a fost găsită în magazia unui bărbat la 1.610 kilometri distanță de locul unde a fost văzută ultima dată.

Proprietatul magaziei, Jorge Ivan Santos Camacho, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat și se confruntă cu o serie de acuzații pentru răpire. Poliția a ajuns la locul în care era ținută fata, în Lexington, Carolina de Nord, după o informare de la un agent special din cadrul FBI, din Texas.

Poliția a percheziționat zona și a găsit-o pe fată încuiată într-o magazie. Fata fusese văzută ultima oară în Dallas pe 1 martie, relatează Mirror.

Într-o conferință de presă de luni, Richie Simmons, șeriful din Davidson County, Carolina de Nord, a declarat că poliția a ajuns la fața locului la 10 minute după ce a primit pontul de la agentul FBI.

Fata a fost salvată și, din fericire, părea nevătămată, dar autoritățile cred că a fost victima unei agresiuni sexuale.

Jorge se confruntă cu o serie de acuzații, inclusiv infracțiuni pentru răpirea de copii, trafic de persoane și viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viață fără eliberare condiționată, scrie observatornews.ro.