O femeie din Dărmănești și-a găsit soțul decedat în curte

Marți, 30 ianuarie, la orele 21:31, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din satul Dănila, comuna Dărmănești, cu privire la faptul că tatăl său a decedat în curtea locuinței.

La fața locului a fost identificat în curtea locuinței, în proximitatea toaletei, Teodor M., în vârstă de 69 ani, decedat, iar echipajul de ambulanță din cadrul S.A.J. Suceava ce a intervenit a constat la orele 21:26 decesul.

Soția defunctului a declarat verbal faptul că soțul ei consuma frecvent băuturi alcoolice, acuzând în repetate rânduri dureri abdominale, nefiind înscris la vreun medic de familie, iar la data de 30.01.2024, orele 14:30, aceasta a plecat de la domiciliu, lăsându-l pe soț singur, însă în jurul orelor 20:30 când a revenit la domiciliu l-a identificat pe acesta decedat în curtea imobilului.

Cadavrul defunctului nu prezenta urme de violență.

La fața locului nu au fost identificate urme care să indice săvârșirea vreunei infracțiuni.

Cadavrul  defunctului a fost preluat de către angajați ai S.C. Efemer S.R.L. fiind transportat la morga Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și ped. de art. 192, alin. (1) din Cod Penal, ce urmează a fi soluționat procedural.