O mamă din Iași a făcut infarct, după ce a aflat că fiul ei de 22 de ani a murit într-un accident

O mamă din Iași a făcut infarct, după ce a aflat că fiul ei de doar 22 de ani, care a provocat un accident rutier, a murit. Tragedia a avut loc înainte de noul an, în Bohotin.

Anton a murit la vârsta de doar 22 de ani, în Iași, înainte de noaptea dintre ani, iar mama lui, aflând despre cele întâmplate, a făcut infarct.

Anton se afla la volanul unei mașini, când, deodată, într-o curbă, pe linie continuă, a intrat cu mașina pe contrasens și a intrat direct într-un autocar. În urma impactului, mașina acestuia a fost târâtă aproximativ 40 de metri pe șosea.

Mașina în care se afla Anton a luat foc, iar flăcările au fost stinse de mai mulți participanți la trafic, ce se au oprit la locul incidentului.
Conform prietenilor acestuia, Anton Roca se întorcea de la Bohotin, acolo unde petrecuse câtva timp cu aceștia. Băiatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar viteza pe care o avea pentru a ajunge la Răduceni este cea care i-a adus sfârșitul, conform ziaruldeiasi.ro.

„În această seară s-a produs un accident rutier în localitatea Bohotin, între un autobuz și un autoturism pe DN28. Dispeceratul integrat ISU SMURD – SAJ Iași, a fost înștiințat la ora 18.30 despre producerea acestui accident rutier.

De urgență au fost direcționate 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de prim ajutor calificat, echipajul TIM și echipaje de la SAJ Iași, cât și echipaje ale Poliției Rutiere.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, în autoturism era o persoană în vârstă de 22 de ani, încarcerată, iar 7 victime din autocar cu dublă cetățenie, română – moldovenească, ieșite din autobuz. Șoferul autobuzului a fost asistat de către un echipaj medical SAJ și transportat la spital.

Din nefericire, victima încarcerată a fost declarată decedată. Celelalte persoane au refuzat asistența medicală. Facem un apel către conducătorii auto să conducă prevenitv. Să nu uităm că viața are prioritate”, a transmis IPSJ Iași, în noaptea în care accidentul s-a produs accidentul, potrivit știrilekanald.ro.