O şoferiţă de 20 de ani s-a răsturnat cu maşina, după ce a încercat să evite un câine. Doi tineri de 16 ani, pasageri în autoturism, au ajuns la spital

O şoferiţă de 20 de ani s-a răsturnat cu maşina pe DN 15 C, în afara localităţii Brusturi, din judeţul Neamţ, în încercarea de a evita un câine, care se afla pe partea carosabilă, informează reporterul Observator Angela Bertea.

În autoturism cu ea se mai aflau doi tineri de 16 ani, care s-au ales cu răni în urma incidentului rutier. Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea cauzele și condițiile în care a avut loc evenimentul rutier. Totodată au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spun poliţiştii

La data de 31 august a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 C, în afara localității Brusturi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din Brusturi, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile și răsturnându-se pe cupola autoturismului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a altor două persoane de 16 ani, pasageri în autoturismul în cauză. În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, scrie observatornews.ro.