Off Road Max Bucovina, revine la Capu Câmpului. Primarul Marcela Bîrsan: „Îmi doresc ca această competiție, la care privește cu admirație tot județul, să devină tradiție”

Cel mai important concurs de off road, Off Road Max Bucovina, revine în 2023 la Capu Câmpului, comună care a găzduit competiția și în anul 2022.
Evenimentul, care se bucură de susținerea totală a Primăriei Capu Câmpului, se va desfășura între 18 și 21 mai 2023 și se anunță a fi unul extraordinar.
Organizatorii au discutat deja cu primarul Marcela Bîrsan care a înțeles încă de la început importanța acestui concurs de anvergură ce se desfășoară în Bucovina și care reușește să facă cunoscut numele localității sale în toată țara.
„Ne bucurăm să găzduim și în acest an concursul Off Road Max Bucovina. Nu vă ascund faptul că îmi doresc ca această competiție, la care privește cu admirație tot județul, să devină tradiție în comuna Capu Câmpului. Le mulțumesc tinerilor implicați, care organizează Off Road Max Bucovina, că au ales să revină în localitatea noastră și îi asigur că și anul acesta vom face o echipă la fel de bună ca și în 2022”, a transmis primarul comunei Capu Câmpului, Marcela Bîrsan.
Organizatorii promit și anul acesta un eveniment memorabil cu zeci de echipaje de off-road, adrenalină în pădure, zonă de food-court, scenă, lumini, transmisii în direct, mii de spectatori, focuri de tabără, spectacole și show-uri cu DJ.
„Ne vedem la Capu Câmpului! Dacă ai fost anul trecut la , cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off-Road, știi despre ce vorbim. Doar că în 2023 Vrem Să Ridicăm Ștacheta!
Am fost deja la Capu Câmpului și ne-am întâlnit cu doamna primar și cu domnul viceprimar, alături de care am construit anul trecut acest proiect frumos”, au transmis organizatorii Off Road Max Bucovina.