Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Stulpicani care și-a bătut soția

Miercuri, 9 august, la ora 20.00, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 58 ani, din comuna Stulpicani, despre faptul că a fost agresată de soț. 

În urma cercetărilor s-a constatat că cei doi soți, respectiv femeia de 58 de ani și bărbatul de 66 ani, locuiesc în sat Slătioara, com. Stulpicani, jud. Suceava și se învecinează cu cantonul silvic Plutonița.

În seara de 09.08.2023, în jurul orei 19.30, femeia s-a deplasat la canton, pentru a face treburile gospodărești la grajdul de animale. Aici a venit și soțul, care, pe fondul consumului de alcool a lovit-o pe soția sa. 

Femeia de 58 de ani a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicnă Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.

Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate. În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. 

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „violenţă în familie” și ,,amenințare”.