Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Vama care și-a agresat tatăl

Miercuri, 13 septembrie, la ora 19.51, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Vama, jud. Suceava cu privire la faptul că a fost agresat de către fiul său.

La fața locului a fost identificat bărbatul, care a relatat verbal faptul că la data de 13.09.2023, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla în bucătăria imobilului din localitatea Vama, jud. Suceava, și-a făcut aparția fiul său. Acesta i-a cerut o sumă de bani tatălui său, iar pentru că l-a refuzat, fiul l-a amenințat cu acte de violență și l-a îmbrâncit.  

Victimei i-a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există un risc iminent. Totodată, persoana vătămată a consemnat personal pe formularul de evaluarea a riscului că dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva fiului său, fapt pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. 

În urma celor constatate, a fost întocmit dosar penal, urmând a fi efectuate cercetări cu privire la infracțiunile de „Violență în familie”