Percheziții la traficanți de țigări, în Suceava și alte 3 județe

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează, luni dimineață, șase percheziții, în județul Arad, la persoane bănuite de trafic de țigări.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, efectuează, în această dimineață, 20 de percheziții domiciliare.
Activitățile se desfășoară în județele Arad (6 locații), Alba (3 locații), Maramureș (4 locații) și Suceava (7 locații), urmând a fi puse în executare 9 mandate de aducere.
„Din cercetări a reieșit faptul că, din anul 2022 până în prezent, persoanele bănuite ar fi distribuit, în vederea comercializării, în mai multe județe din țară, cantități mari de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. În cadrul acestui dosar, pe parcursul cercetărilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 10.740.000 de țigarete netimbrate. Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Maramureș și Suceava”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad, potrivit aradon.ro.