Perdele dus și alte accesorii pentru amenajarea casei tale le descoperi la Traget 

Dacă ești în căutarea unor soluții utile pentru amenajarea căminului tău, te afli în locul potrivit. Traget îți pune la dispoziție o gamă largă de aranjamente, decorațiuni și produse utile pentru a amenaja casa ta exact cum îți dorești. Pe lângă decorațiuni și articole de acest tip, magazinul dispune de vopsele, accesorii parchet, perdele duș și numeroase alte accesorii pentru a-ți crea un spațiu așa cum ai visat. Varietatea de produse te așteaptă cu tot necesarul pentru ca fiecare încăpere să arate minunat. 

Traget îți pune la dispoziție o gamă completă de instalații sanitare și multe alte articole pentru renovări. 

Perdele de duș, accesorii cu efect wow 

În materie de perdele dus acestea se găsesc în zeci de culori și modele. Aceste accesorii au devenit un must-have al băilor, fiind o modalitate excelentă de a-ți proteja intimitatea, dar și de a elimina riscul de a face murdărie. O perdea de duș este alegerea clasică când vorbim de cei care au în amenajarea băii o cadă și, de dragul versatilității, când își doresc să facă duș, să compenseze cu faptul că nu au cabină. Este o soluție accesibilă pentru oricine! 

Perdelele sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care nu permit pătrunderea apei pe covoarele din baie sau pe gresie, chiar dacă para de la duș are un jet puternic. Pe site găsești mai multe modele pentru perdelele de duș, iar acestea pot fi în culori uniforme sau cu diferite imprimeuri.

Traget îți oferă ocazia de a achiziționa pentru baie și bucătărie, țevi și fitinguri ori articole sanitare. În funcție de ceea ce ai nevoie, pe site găsești mai multe opțiuni. Articolele sanitare cuprind o gamă largă de ușițe de vizitare, rame de aerisire sau profile. Tot pe site ai posibilitatea de a alege din numeroase țevi și fitinguri, care să se încadreze perfect în noua ta baie sau bucătărie. Alături de aceste produse pentru renovări și construcții Traget îți mai pune la dispoziție și alte accesorii. 

Produse speciale pentru decorarea întregii case

Magazinul online traget.ro dispune de numeroase produse cu ajutorul cărora poți decora orice încăpere. Pe site vei avea de ales dintr-o gamă largă de stickere, autocolante, tapet și fototapet, decorațiuni textile, decorațiuni interioare ori rolete textile și storuri. Acestea pot fi utilizate oriunde în casă, acolo unde îți dorești să schimbi aspectul fără prea multe bătăi de cap. 

Tapetul a revenit în grațiile tuturor, după ce a cunoscut o decădere. Astăzi, tapetul este din ce în ce mai căutat, datorită aspectului pe care îl oferă unei încăperi, dar și datorită ușurinței cu care se aplică. Descoperă varietatea de modele și comandă online articolele preferate pentru decorarea casei tale!

Scule și accesorii pentru renovările dorite

Dacă vrei să faci mici schimbări în casa ta ori să renovezi câteva încăperi sau sunt deja în construcții și vrei să comanzi produse pentru aspectul final, pe site le găsești pe toate. Site-ul traget.ro îți pune la dispoziție tavane și baghete de polistiren, vopsele și produse chimice, produse de etanșare, parchet laminat și lambriuri, instalații sanitare și termice, dar și scule și accesorii. 

Mici schimbări ne fac viața mai plăcută. Pentru că spațiul în care ne petrecem timpul are influență asupra stării noastre de bine, din când în când simțim parcă nevoia de a aduce ceva îmbunătățiri. Ca să nu mai spunem că uzura își spune și ea cuvântul. Cu puțin efort, pot fi obținute schimbări de decor plăcute. 

În cazul în care ai nevoie de ajutor, poți contacta firma la numărul de telefon afișat pe site, prin formularul de contact sau la adresa de e-mail [email protected]