Peste 300 de copiii au luat parte la Cupa Rădăuțiului la atletism

Duminică, 16 octombrie 2022, pe stadionul municipal din Rădăuți, a avut loc concursul interjudețean și Cupa Rădăuțiului la atletism.
Sub îndemnul „Rădăuțiul aleargă”, manifestarea sportivă a strâns peste 300 de copiii de toate categoriile de vârstă, din  localităție limitrofe municipiului dar și din județele invecinate. Aceștia au alergat în diverse probe ale competiției. La start au fost și sportivi de performanță de  la cluburile din județ și nu numai. Aceasta competiție a avut loc sub egida și sprijinul Asociației Județene de Atletism, reprezentată prin președinte prof. conf. univ. dr. Vizitiu Elena, D.J.S.T., reprezentată de Enache Petrică, CSS Radauti, reprezentat prin prof director Muscă Oana. Toți copiii au primit o mică atenție din partea organizatorilor iar cei mai în formă diplome și medalii!
Prezent la manifestarea sportivă, primarul Bogdan Loghin a ținut să felicite prezența numeroasă a copiilor, cât și dăruirea antrenorilor care au organizat competiția, prof. Radu Munteanu, alături de prof. Bogdan Roșcăneanu, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal, prin  director Cosmin Nichiforiuc.
„Mă bucur să văd azi, în această zi frumoasă de toamnă, atât de mulți copii prezenți la o manifestare sportivă, felicitându-vă pentru implicare și pentru dorința de a face din sport, un stil de viață sănătos. Sportul de performanță, pentru că avem lângă noi nume sonore din elita atletismului rădăuțean: Angelica Olenici, Ihnatiuc Andrei, Costîn Ciprian, Costiuc Claudia, Prâsneac Alexandru, Marco Tărnauceanu presupune muncă, perseverență și disciplină, aspecte pe care le prețuiesc și le respect! Cum am arătat și până în prezent, voi susține mereu performanța în sportul rădăuțean. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Mă bucur enorm de prezența multor copiii la startul acestei competitii, felicitări din tot sufletul tuturor.
Am avut parte de o vreme frumoasa reușind să susținem un concurs spectaculos din multe puncte de vedere.Tin sa mulțumesc,profesorilor,antrenorilor,părinților,voluntarilor dar și tuturor oamenilor de suflet(Tarsin, Mediterana, Super Star, Provencal, Țărăncuța, Aqua Carpatica, Runnauți) care au făcut ca aceasta competiție sa fie una reușită. Vom continua pe viitor să organizăm mai  multe competiții de nivel național și de ce nu și nivel internațional. NIHIL SINE DEO”, a transmis primarul Bogdan Loghin.