Piese de nelipsit din garderoba de primăvară

Primăvara vine cu pași repezi, dar nu te grăbi să pui toate lucrurile mai groase în dulap. Păstrează cu încredere câteva ținute pentru zilele mai puțin călduroase, pentru a nu te lua prin surprindere. Mai jos, am făcut o lista cu ceea ce ar trebui să ai la îndemână pentru perioadele mai capricioase, astfel încat să treci fară probleme peste aceste schimbări de temperatură.

1.Tenișii

Ținuta sport continuă să fie în topul preferințelor atunci când este vorba de confort și comoditate. Dacă te numeri printre cei ce preferă acest gen, atunci nu rata ofertele de pe https://www.fashiondays.ro/g/barbati-nike/incaltaminte. Vei găsi o varietate de produse, care acoperă o gamă largă de activități, printre care antrenamentele de forță la sală, alergatul, plimbările în aer liber și drumețiile. Nu uita că este important să ții cont de categoria pentru care vrei să îi folosești pentru a putea să te bucuri de tehnologiile nou apărute, care te pot ajuta să îți desfășori activitatea cu succes și fără incidente.

2.Pantofii

Iubitorii de pantofi nu trebuie să își facă nici ei griji, întrucât se pot înnoi cu o pereche, doar dând click pe link-ul https://www.fashiondays.ro/g/barbati-/incaltaminte-pantofi. Îi poți asorta ușor cu o pereche de pantaloni, o cămașă, iar pe deasupra o jachetă ușoară din piele ecologică sau material textil. Nu-ți uita nici ochelarii de soare pentru zielele însorite, te vor proteja de radiațiile solare, dar îți vor da și un aer cool.

3.Tricourile

Piesa care se regăsește în garderoba fiecărei persoane, tricoul, cu siguranță nu va fi uitat într-un colț în dulap nici primăvara aceasta. Pare că nu se demodează niciodată și că își face loc printre preferințele de zi cu zi. Este adevărat și faptul că varietatea opținilor nu te poate ține deoparte.

Fie că alegi un model clasic, pe corp sau unul supradimensionat, cu siguranță îl vei putea include în rutina ta, evindent, dacă nu ai în plan să participi la un eveniment cu dress code. Pentru cei care nu se regăsesc în variantele propuse de creatorii de modă, își pot pune în practică propriile idei. În acest sens, pot merge cu un tricou simplu la un centru de imprimat și îl pot personaliza cu imagini, cuvinte, logo-uri care să îi reprezinte.

 

 

 

4.Puloverele

Poate că ideea de pulover te duce cu gândul la iarnă, însă lucrurile nu stau chiar așa. Dacă ai puțină răbdare să cauți pe site-urile de specialitate, vei vedea că sunt multe modele mai subțiri care se pot purta cu lejeritate în acest sezon. Alege dimensiuni diferite, în nuanțe colorate, nu doar pe cele în alb și negru pe principiul că se potrivesc la orice. Vei vedea că felul în care te îmbraci, îți poate face frumoasă chiar și cea mai urâtă zi.