Plan Roşu de Intervenţie la Buzău, după un accident în care a fost implicat un microbuz care transporta copii şi o maşină. A fost solicitat elicopterul SMURD

ISU Buzău a activat, marţi, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care a fost implicat un microbuz şcolar, în care se aflau 8 copii, şi o maşină. Mai multe persoane sunt evaluate de medici.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 10 Buzău-Braşov, în apropierea localităţii Măgura, judeţul Buzău, a avut loc o coliziune între un microbuz şcolar, în care se aflau 8 elevi, şi un autoturism. Potrivit primelor date, şoferul autoturismului şi un minor sunt răniţi, aflaţi în evaluare medicală”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că traficul rutier se desfăşoară pe un sens, alternativ, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

„Din primele evaluari făcute de forţele ajunse la faţa locului ar reiesi ca sunt trei victime din autoturism. Persoanele sunt rănite”, a transmis Prefectura Buzău.

Potrivit sursei citate, copiii din microbuz au coborât, fiind preluaţi de părinţi.

La faţa locului se intervine cu mai multe autospeciale, fiind soliciutat şi elicopterul SMURD.