Poliţişti răniţi după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un alt vehicul

Doi poliţişti au fost răniţi miercuri într-un accident produs pe DN 10, în localitatea buzoiană Măgura, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un autoturism, al cărui şofer, crezând că maşina poliţiei este echipată cu radar, a vrut să frâneze, însă a derapat.

Din primele date de la faţa locului furnizate de IPJ Buzău a reieşit că este vorba de o coliziune între autoutilitară condusă pe direcţia Braşov către Buzău de către un şofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura şi o autospecială de poliţie, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, de 34 de ani, potrivit news.ro.

Se pare că şoferul autoutilitarei s-ar fi speriat când a observat maşina de Poliţie, crezând că e vorba de radar, ar fi frânat, moment în care ar fi derapat şi a lovit autospeciala de Poliţie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi poliţişti din autospecială, în vârstă de 34,respectiv 44 de ani, care au fost preluaţi de ambulanţă în vederea evaluării medicale şi acordării îngrijirilor de specialitate.

Poliţiştii au întocmit  dosar penal şi  continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, scrie psnews.ro.