Premierul Ciucă, prezent la semnarea contractelor de investiții aferente Palatului Administrativ, căminului de la USV și bazinelor de înot de la Vatra Dornei

Premierul României, Nicolae Ciucă, a fost prezent miercuri, 24 august,  la semnarea mai multor contracte ale Companiei Naționale de Investiții ce se vor derula în viitorul apropiat în județul Suceava.

Astfel, premierul Nicolae Ciucă a asistat la semnarea contractului de execuţie a lucrărilor de consolidare, restaurare şi reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, care a fost afectat de un incendiu. Finanţarea acestui proiect este asigurată din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi se ridică la 60,3 milioane de lei.

De asemenea, în prezenţa şefului Executivului a fost semnat contractul pentru construirea unui cămin studenţesc la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Investiţia, de 31 de milioane de euro, este de asemenea finanţată prin CNI.

Totodată, a fost semnat contractul privind construirea, cu bani de la CNI, a trei bazine de înot în municipiul Vatra Dornei.

„Guvernul a alocat cea mai mare sumă de investiţii şi atunci toate autorităţile centrale şi locale trebuie să depună toate eforturile astfel încât aceşti bani să înceapă se se concretizeze, să înceapă să asigure serviciile atât de mult aşteptate de cetăţenii români. Este pentru mine important să particip la această activitate şi m-aş fi bucurat şi m-aş bucura să participăm la inaugurarea acelor obiective”, a afirmat Nicolae Ciucă.