Premierul României vine miercuri la Suceava. Nicolae Ciucă va vizita Spitalul Județean

Premierul Nicolae Ciucă vine miercuri, 24 august, la Suceava pentru a lua parte la semnarea mai multor contracte de finanțare aferente unor investiții importante din județul nostru. 

Conform programului anunțat, la ora 17:00, Nicolae Ciucă va vizita Centrul Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean Suceava, realizat în parteneriat public-privat de Consiliul Județean Suceava prin Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și mediul privat. În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.

La ora 17:45 premierul va participa la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a Palatul Administrativ din Suceava, finanțare prin Compania Națională de Investiții.

Potrivit unor surse, premierul va fi în județul nostru și în cursul zilei de joi, 25 august, când va vizita mai multe obiective din Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.