Președintele Flutur, deputatul Balan, prefectul Moldovan și primarul Lungu au depus jerbe de flori la bustul lui Iancu Flondor, de Ziua Bucovinei

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul Ioan Balan, prefectul Alexandru Moldovan, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi, au depus jerbe de flori la bustul lui Iancu Flondor, un artizan al Unirii Bucovinei cu Țara. Cu această ocazie, șeful administrației județene a transmis un scurt mesaj.
„Bucovina este în pragul unor transformări. Autostrada care duce către Cernăuți și București este un deziderat mai vechi al tuturor bucovinenilor. În ultima perioada am continuat să cerem condițiile pentru a facilita legăturile cu românii de dincolo de frontieră. Vorbim despre deschiderea a 4 noi Puncte de Trecere a Frontierei: cel de la Vicovu de Sus, deschis deja, care va fi urmat de cele de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei. Apoi este drumul lui Ciprian Porumbescu către Izvoarele Sucevei și Shepit. Transmit un gând aparte către românii din nordul Bucovinei. Să fie cât mai curând pace! Să se termine războiul și să avem cât mai curând pace!”, a transmis președintele Gheorghe Flutur.