Primărița Marcela Bîrsan a semnat noi proiecte pentru comuna Capu Câmpului, iar povestea de succes merge mai departe

Multe lucruri s-au schimbat, multe clădiri nu mai seamănă deloc cu cele de dinainte și totul are acum un strop de frumos, în comuna Capu Câmpului, acolo unde imposibilul de altădată a fost dărâmat de o dorință imensă de a semăna fapte.

Fapte, ce  nu se șterg odată cu vorbele și dau cu adevărat valoarea omenească.

Așa se face că, cei plecați din comună transmit astăzi mesaje de felicitare, iar cei ce sunt acasă trăiesc zilnic convingerea că în fruntea comunei lor este cine trebuie: primărița Marcela Bîrsan.

Cu un munte de determinare, Marcela Bîrsan a reușit, dincolo de toate, să unească și să conducă în așa fel încât nimeni să nu simtă că această funcție este îndeplinită de o femeie și a reușit asta doar muncind mai mult decât un bărbat, fără să se plângă vreo secundă.

Anul 2023 a găsit-o la fel de energică și cu aspirații la fel de înalte pentru comuna sa, iar drumurile către capitală au rămas la fel de dese, pentru că oamenii comunei sale sunt, de fiecare dată, o prioritate și, de aceea, necesitățile lor trebuie transformate în proiecte de dezvoltare.

Recent, la București, Marcela Bîrsan a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Reabilitare și modernizare drumuri comunale” , un proiect în valoare de 10 milioane de lei.

„Vor fi modernizate mai multe tronsoane de drum din comuna Capu Câmpului pentru că știu că infrastructura rutieră este extrem de importantă pentru noi toți și cântărește mult în ceea ce înseamnă noi oportunități”, a spus primarul Marcela Bîrsan.

De asemenea, de curând a fost finalizată și prima etapă a proiectului de modernizare a sistemului de iluminat public stradal, ocazie cu care s-au schimbat 350 de corpuri de iluminat.

Acest proiect va avea și etapa a doua, ce va presupune modernizarea a încă 193 de lămpi.

În comuna Capu Câmpului, în desfășurare există și alte investiții de importanță, iar viitorul sună bine pentru localnici pentru că pe masa administrației publice locale se află, în continuare, proiecte ce vizează mai multe domenii.

„M-am încăpățânat să cred în schimbare și asta ne-a adus tuturor bucuria de a vedea că se poate și altfel. Mergem înainte, cu același drag de oameni și cu aceeași convingere: că nu există imposibil”, a mai spus primarul Marcela Bîrsan.