Primarul Dumitru Gulei anunță că se lucrează intens la modernizarea mai multor străzi din comuna Ipotești: „Vara aceasta vor fi finalizate”

Primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, a anunțat că se lucrează intens la proiectul de modernizare a 3,1 kilometri de drum din localitate, obținut de administrația locală prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, investiție în valoare de 8 milioane de lei.

Dacă o parte dintre lucrări au fost deja finalizate, în prezent se lucrează la canalizarea pluvială de pe străzile Libertății și Luceafărul, urmând ca, după deschiderea stațiilor de asfalt, să se efectueze lucrări de asfaltare.

Edilul Dumitru Gulei a subliniat că în acest proiect sunt prinse străzile Luceafărul, Libertății, Salcâmilor, Pinilor și Stejarilor, toate din satul Ipotești. 

„Pe parcursul săptămânii, s-a desfășurat un efort intens pe străzile Libertății și Luceafărul în cadrul procesului de modernizare. S-au montat tuburi cu diametrul de 1200 mm, destinate colectării apelor pluviale din mai multe străzi din zonă, pe aproape aproape un kilometru.
Dorim să adresăm o rugăminte către locuitorii care ar putea fi deranjați temporar de aceste lucrări să ne acorde încă puțină răbdare. Suntem încrezători că, odată cu finalizarea acestui proiect, orice deranj cauzat va fi compensat de beneficiile oferite de noile străzi modernizate”, a transmis primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei.
Edilul a subliniat că această investiție importantă trebuie fie finalizată până în această toamnă, însă lucrările vor fi încheiate mai devreme.
De asemenea, tot anul acesta vor fi finalizate și lucrările de modernizare a străzii Ieremia Movilă din Tișăuți, o investiție realizată cu fonduri proprii.