Primarul independent al comunei Fântâna Mare, Vasile Mucilenița, se alătură echipei liberale: „Numai făcând parte dintr-o echipă puternică pot duce la bun sfârșit ce am început”

Primarul comunei Fântâna Mare, Vasile Mucilenița, a anunțat vineri, 12 ianuarie 2024, că se alătură echipei liberale, iar la alegerile locale de anul acesta va candida pentru funcția de primar din partea Partidului Național Liberal. Edilul a luat această decizie după ce a analizat „la rece” evoluția politică din județul nostru. 

De altfel, ing. Vasile Mucilenița i-a asigurat pe cetățenii pe care îi reprezintă că rămâne alături de ei.

„În anul 2020 am candidat independent și am reușit să obțin al șaptelea mandat de primar (două pentru comuna Vadu Moldovei și cinci pentru comuna Fântâna Mare). În toți acești trei ani care au trecut de la ultimele alegeri, ca independent am putut analiza la rece, dacă pot spune așa, evoluția politică, mai ales la nivelul județului Suceava. După multă analiză, m-am hotărât să mă alătur echipei PNL, împreună cu echipa PNL – Fântâna Mare. În toți anii scurși din 2020 până în prezent nici la o rectificare de buget nu am primit niciun leu.

Comuna Fântâna Mare are în derulare multe proiecte, drumuri, apă – canal, proiecte  prin PNRR, gaz metan prin Programul Național «Anghel Saligny», energie verde, etc.

Am fost foarte atent la programul propus de echipa PNL Suceava de dezvoltare a județului și multe dintre proiectele aflate în implementare se află și în programul de dezvoltare a comunei Fântâna Mare.

Vreau să asigur cetățenii din comuna Fântâna Mare că rămân atașat de ei, valorile și programele pe care le-am inițiat, proiectele în derulare, dar numai făcând parte dintr-o echipă puternică pot duce la bun sfârșit ce am început. Contez și în continuare pe sprijinul cetățenilor pentru a ajuta la dezvoltarea comunei Fântâna Mare. Rugămintea mea este să rămâneți alături de mine”, a transmis ing. Vasile Mucilenița, primarul comunei Fântâna Mare.