Primarul Ion Cotoară îi invită pe oameni la cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Folcloric „Flori de Mai” de la Iaslovăț

Primăria și Căminul Cultural Iaslovăț organizează duminică, 14 mai, cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Folcloric „Flori de Mai”.

Primarul Ion Cotoară a precizat că și anul acesta evenimentul va fi unul de răsunet, invitații promițând un spectacol extraordinar.

Evenimentul va începe la ora 13:30, când pe scenă vor urca mai multe ansambluri din județ. Este vorba despre Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, Ansamblul Folcloric „Trilișești” Iaslovăț, Ansamblul Folcloric „Luca Arbure” Arbore, Ansamblul Folcloric „Stejărelul” Cajvana și de Ansamblul Folcloric „Tomșa Vodă” Solca. 

Totodată, pe scena de la Iaslovăț vor evolula și Grupul Vocal „Altița” și Taraful „Bilcanașul” Bilca, Grupul Vocal „Dulce Grai Bucovinean” Costișa și  Fanfara „Valea Sucevei” Frătăuții Noi.

„Vă aștept cu mare drag să ne bucurăm împreună de cea de-a XIX-a ediție a Festivalului «Flori de Mai», eveniment reprezentativ pentru comuna noastră, ce a devenit deja o tradiție”, a transmis primarul comunei Iaslovăț, Ion Cotoară.