Primarul Mihai Juravle îi invită pe oameni la cea de-a VI-a ediție evenimentului „Mândră-i Straja-n sărbătoare”, de Sfânta Maria Mică

Comuna suceveană Straja se pregătește pentru cea de-a VI-a ediție evenimentului „Mândră-i Straja-n sărbătoare”, ce va avea loc joi, 8 septembrie 2022, de Sfânta Maria Mică. Astfel, primarul Comunei Straja, Mihai Juravle, îi invită pe oameni să ia parte la spectacolele ce vor fi susținute de îndrăgiții artiști invitați.

Evenimentul, organizat de către Primăria și Consiliul Local Straja, va debuta la ora 15:00 cu un program distractiv pentru copii susținut de „Clubul lui Țăndărică” și va continua de la ora 17:00, cu programul artistic susținut de către artiști locali, dar și de nume cunoscute. Între cei care vor urca pe scena de la Straja se numără Costică Vasile Juravle, Grupul Folcloric „Flori Vicovene”, Maria Sara Popescu, surorile Luță, Elisabeta Morar, Voichița Chira, Fetele din Botoșani, Grigore Gherman și Dya.

„Avem o surpriză frumoasă pentru toți copiii – de la ora 15:00 sunt așteptați pentru a se bucura de programul distractiv oferit de Clubul lui Tigrilă!
Vom încheia festivitatea cu un frumos foc de artificii!”, a transmis primarul comunei Straja, Mihai Juravle.

Evenimentul va fi prezentat de către jurnalista Raluca Bercea.