Primarul Reziuc, despre candidatul AUR: „E un gospodar bun și un om extrem de capabil! Știe să facă proiecte, iar când e nevoie de el își ia ciubotele de gumă și salopeta și e acolo”

În campania electorală de la alegerile locale din anul 2020, actualul primar al comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, pleca la drum cu o echipă de oameni din localitate, o echipă care l-a ajutat să devină primar, însă pe membrii căreia i-a trădat rând pe rând, în funcție de scopurile și beneficiile proprii.

Astăzi, o parte dintre cei care au crezut în Radu Reziuc și pe care acesta i-a trădat fără resentimente s-au îndepărtat și și-au croit drumul lor. Dar să ne amintim ce vorbe mieroase și ce promisiuni mărețe le făcea Radu Reziuc celor pe care i-a trădat.

Despre Daniel Popovici, astăzi candidat la Primăria Mitocu Dragomirnei din partea AUR, Reziuc spunea că este cel mai iubit om din echipa sa și asta se datorează calităților deosebite pe care le are.

Dacă, într-adevăr, Reziuc se afla într-un moment rar de sinceritate și spunea la vremea aceea un adevăr, astăzi s-ar putea ca această realitate să nu îl mai avantajeze.

„Astăzi nu vin singur în fața dumneavoastră, ci prezentându-l pe domnul Popovici, persoana care a fost desemnată de echipa PMP să fie alături de mine în această campanie electorală, dar nu numai în această campanie electorală. Dacă va fi voia Domnului și voia dumneavoastră și, dacă după numărarea voturilor la alegerile din 27 septembrie, vom avea majoritate în Consiliul Local, echipa PMP îl va propune pe domnul Daniel Popovici ca viceprimar al comunei Mitocu Dragomirnei și ca om cu care, iată, voi folosi un cuvânt din popor, ne vom înhăma la lucrul care trebuie făcut în această comună. Venim cu această propunere datorită recomandărilor dumneavoastră. Îl cunoașteți cu toții, îl cunoaștem cu toții: om al satului Mitocași și al comunei Mitocu Dragomirnei. Din patru copii de acasă, dintr-o familie modestă, dar dintr-o familie cu coloană vertebrală, bună, cu bun simț, cu bune maniere. Un absolvent al Facultății de Silvicultură, cu notă mare, un om implicat activ în viața socială a comunei, chiar dacă nu a deținut sau nu a avut funcții în această comună. Este consilier al Bisericii din sat, ceea ce spune foarte multe, și s-a implicat în multe activități în cadrul comunei.

Încă un lucru care îl recomandă pe domnul Daniel Popovici: dacă-l pui în fața calculatorului pentru a edita acte, pentru a face proiecte se pricepe, iar dacă e nevoie de el în comună la lucru, știe să își ia ciubotele de gumă și salopeta și să fie acolo, pentru că e o mână de fier și un gospodar bun! De asta vin în fața dumneavoastră, pentru că e un gospodar bun și un om extrem de capabil!”, spunea Radu Reziuc în campania de la alegerile locale.

Tot Radu Reziuc, recunoștea a doua zi după alegeri că datorită lui Daniel Popovici a câștigat detașat alegerile.

„În secția de la Mitocași am câștigat detașat. Desigur, de acolo este domnul Daniel Popovici, pe care mi-l doresc a fi viceprimar, un om foarte iubit, alături de ceilalți consilieri de acolo (…).

Tensiunea a fost foarte mare: câștigi la Mitocași cu diferență de peste 70 de voturi, dar pierd la Lipoveni cu 10 voturi. Tensiunea a durat o oră, iar bucuria va continua 4 ani”, a spus Radu Reziuc, după ce a câștigat funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei.

Mesaj pentru PSD Suceava: Primarul Radu Reziuc are o voce armonioasă ce te unge pe suflet, indiferent unde te afli: la un pahar de vorbă la Cajvana, la un pahar de vin popesc, dar când vine vorba de politică lucrurile nu mai sunt dulci ca păcatul.

P.S. Radu Reziuc a trădat atât de mult, încât dacă scrii Iuda pe Google, apare o fotografie cu el (și nu, nu e în veșminte preoțești).