Primarul Viorel Croitoru anunță noi investiții în comuna Mănăstirea Humorului

Primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru, a semnat, de curând, contractul de finanțare aferent proiectului privind reabilitarea Școlii Gimnaziale din Mănăstirea Humorului, proiect a cărui valoare este de 1.902.213,98 lei, bani europeni, atrași prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
„De asemenea, am semnat și contractul de finanțare pentru proiectul ce prevede înființarea Centrului de Colectare a Deșeurilor prin Aport Voluntar (CAV) în Mănăstirea Humorului, proiect a cărui valoare a finanțării nerambursabile este de 3.830.914 lei.
Cu un program încărcat și cu un volum de muncă ridicat, sunt bucuros că vin și rezultate pozitive pentru noi.
Sunt multe alte priorități pentru comună cum ar spune «alții»… sunt conștient de toate, dar sunt receptiv la toate măsurile de finanțare din prezent care apar și vom aplica pentru a ne dezvolta indiferent pe ce ramură ne va putea aduce beneficii.
Am propus și alte investiții concrete pentru comuna noastră cu șanse mari de reușită, dar pe acestea îmi doresc să le dezbatem și într-o ședință publică care va avea loc în curând!”, a transmis primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru.