Profesionalism și seriozitate, la Marginea! 19 tronsoane de drum comunal, modernizate în doar un an

Într-o perioadă în care forța de muncă este tot mai redusă în domeniul construcțiilor, iar seriozitatea și profesionalismul unor antreprenori din această sferă sunt tot mai scăzute, administrația publică locală din Marginea a dovedit că „o mână de oameni” pricepuți și serioși pot să pună pe picioare investiții la care alte unități administrativ teritoriale pot doar să viseze în prezent. Așa se face că unul dintre cele mai cerute domenii dintr-o comunitate, infrastructura rutieră, a fost pus la punct în comuna suceveană Marginea, doar de curând fiind modernizate prin betonare 19 tronsoane de drum. Potrivit primarului Gheorghe Lazar, cele 19 tronoane însumează peste zece kilometri, lungimea acestora fiind cuprinsă între 265 de metri și 957 de metri.

Un lucru demn de menționat este acela că lucrările au fost efectuate în doar un an, ordinul de începere a lucrărilor fiind dat pe data de 8 septembrie 2021, iar finalizarea acestora fiind în luna septembrie 2022.

Mulțumirile edilului de la Marginea se îndreaptă către echipa de constructori care a dat dovadă de seriozitate și profesionalism, efectuând lucrări de calitate și într-un termen scurt.

„Transmit mulțumiri către asocierea de firme care a betonat cele 19 tronsoane de drum, firme din comuna noastră care nu au făcut rabat de la calitate. Este un lucru mare ca într-o perioadă în care predictibilitatea din domeniul construcțiilor este tot mai nesigură să întâlnim oameni care-și fac treaba și care sunt serioși”, a declarat primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar.

Edilul a mai spus că lucrările au o garanție de 60 de luni, adică de cinci ani, iar valoarea totală a investiției se ridică la  10.834.688 lei cu TVA, bani alocați în totalitate din bugetul local al comunei Marginea.

Și cum agenda de la Primărie nu este niciodată goală, primarul Gheorghe Lazar și echipa sa lucrează constant la noi proiecte de investiții importante ce au ca scop creșterea calității vieții cetățenilor.