Program diversificat, invitați de marcă și spectacol pirotehnic unic, la Zilele Sucevei 2023

Consilierii locali ai municipiului Suceava vor dezbate în ședința de joi, 18 mai,  un proiect de hotărâre pentru alocarea sumei de 700.000 de lei fără TVA pentru organizarea Zilelor Sucevei. 

Anul acesta se doresc a fi trei zile de manifestări:

-În seara zilei de 23 iunie va fi organizat un prim spectacol pentru preșcolari și copii. Acest singur eveniment din 23 iunie va avea loc începând cu ora 18:00, pe esplanada Casei de Cultură.

-A doua zi, mai exact în data de 24 iunie, începând cu ora 17:00 vor fi concerte de muzică populară.

„Seara valorilor sucevene” va fi organizată de la ora 18:00 – este o continuare a demersului care a început anul trecut în colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților – iar în centrul orașului un alt eveniment constând în spectacole de muzică ușoară va începe cu ora 20:00.

-A treia zi, 25 iunie vor fi din nou spectacole de muzică ușoară începand cu ora 19:00 și în jurul orei 22.00 va fi un foc de artificii. „Evenimentul se dorește a fi unul de excepție cu atât mai mult cu cât spectacolul pirotehnic de anul acesta, va fi unul unic, vine în completarea reprezentațiilor scenice”, arată primarul Ion Lungu în referatul de aprobare.