Rădăuțeanul Rayko „The Lion” Levitchi, primul român campion în BKB 2023

Duminică, 26 martie 2023, a avut loc gala BKB 31 (BARE KNUCKLE BOXING) la O2 ARENA în Londra.
Rădăuțeanul Rayko „The Lion” Levitchi a luptat în primul meci al galei pentru titlul de CAMPION AL ANGLIEI, titlu care îl va propulsa automat ca challenger la titlul mondial.

După o luptă cu schimburi dure și serii grele care au durat aproape trei runde, în runda a III a arbitrul oprind lupta pentru că adversarul JORDAN TOPKINS nu a mai putut continua din punct de vedere medical TKO.

Potrivit antrenorului Clubului ACS DRAGON TEAM BUCOVINA, Daniel Ungureanu, victoria sportivului bucovinean este una uriașă, mai ales că Rayko „The Lion” Levitchi a devenit primul român campion în BKB 2023, acesta fiind și primul luptător român care a luptat în BKB.

De altfel, să nu uităm că Levitchi este primul sportiv român care a luptat în BYB – THE TRIGON (BYB Extreme Fighting Series – The TRIGON).

„Suntem mândri că ești român, suntem mândri că lupți cu steagul nostru național pe umeri și nu în ultimul rând pentru că lupți pentru clubul nostru, ACS DRAGON TEAM BUCOVINA”, a transmis Daniel Ungureanu, antrenorul clubului rădăuțean.