Laurențiu Reghecampf, cu ochiul umflat la botezul copilului. Anamaria Prodan, mesaj pentru cel mic: „Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis!”

După bătaia de vineri cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a făcut duminică botezul copilului pe care îl are alături de noua lui parteneră, Corina Caciuc.

Cu descrierea „Zi specială”, Reghe a postat pe contul personal de Instagram o imagine de la ceremonia din biserică. Un detaliu a acaparat poza: rana de sub ochiul stâng al lui Reghe, provocată de bătaia din plină stradă cu Anamaria Prodan.

La biserică, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au ales să poarte ținute diferite. Corina Caciuc a purtat o salopetă care i-au scos formele în evidență, iar antrenorul a purtat un costum gri, iar ținuta și-a accesorizat-o cu o pereche de ochelari.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales o locație exclusivistă din Capitală pentru petrecere, iar cei doi și-au făcut deja apariția la restaurant. Laurențiu Reghecampf și iubita lui s-au asortat de minune. Antrenorul a optat pentru un costum negru, iar toată ținuta a accesorizat-o cu un papion de aceeași culoare și cu cămașa albă, iar Corina Caciuc a optat pentru o rochie neagră cu alb, potrivit spynews.ro.

Tot ieri, Anamaria Prodan i-a transmis copilului lui Reghecampf o „viață de vis”, într-o postare împăciuitoare, în contrast total cu scandalul din ultimele zile.

Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris impresara pe Instagram, potrivit Gazeta Sporturilor.

La petrecerea prilejuită de creştinarea micuţuli Liam și-au făcut apariția și șefii clubului Neftchi Baku, la care Laurențiu Reghecampf antrenează în acest moment: președintele azerilor, Kamran Guliyev, dar și team-managerul echipei, Zaur Azizov. Relația dintre cei trei este una excelentă, după cum o demonstrează şi poza postată de Reghe pe Instagram, anunță RTV.