Sâmbătă, la Iulius Mall Suceava: expoziția celor 30 de vehicule de epocă scriu ,,povestea” Oltcit, iar Hope4Humanity te invită la film în aer liber 

Sâmbătă, nostalgicii, dar și pasionații de mașini de epocă vor avea oportunitatea să descopere 30 de Oltcit-uri pe esplanada de la Iulius Mall Suceava. Și tot în acest weekend, Fundația Hope4Humanity te invită la evenimentul ,,Ice Movie in Summer Time”, o seară memorabilă de film în aer liber, unde toată lumea este invitată, iar intrarea este gratuită!       

Sâmbătă, 26 august 2023, în intervalul orar 10:00-14:00, 30 de Oltcit-uri sosite din toată țara vor putea fi admirate pe esplanada Iulius Mall Suceava. Expoziția este organizată de Asociația Oltcit Fan Club, cu ocazia Întâlnirii Naționale Oltcit. Pe lângă expoziția statică și cea în mișcare, vor fi expuse o serie de fotografii care imortalizează ,,momente” din istoria cunoscutei mărci de autovehicule. Organizatorii sunt încântați să facă cunoscută povestea fiecărei mașini, într-o atmosferă animată de un DJ care va transpune publicul, cu muzica sa, în perioada anilor ‘80 și ‘90.

Pasionații de filme au oportunitatea, în această sâmbătă, de a petrece timp în afara sălii de cinema. Fundația Hope4Humanity celebrează ultimul weekend al verii cu evenimentul ,,Ice Movie in Summer Time”. Acesta aduce pe ecranul de pe terenul de fotbal de la Iulius Mall, începând cu ora 20:30, ,,Flamin’ Hot”, comedia cu accente dramatice, care marchează debutul regizoral al cunoscutei Eva Longoria, la categoria lungmetraj. Scenariul este inspirat de realitate și spune povestea lui Richard Montañez, care reușește, în cele din urmă, să transforme gustarea Flamin’ Hot Cheetos într-un fenomen emblematic al culturii pop. 

Această proiecție de film face parte din seria de activități UniTalks, proiect dedicat tinerilor aflați în căutarea carierei potrivite, proiectul fiind organizat de Hope 4 Humanity cu sprijinul Corpului European de Solidaritate.

Nu uita că poți veni cu întreaga familie, dar și cu prietenii, pentru că intrarea este gratuită!