„Satul românesc de altădată”, inaugurat la Cornu Luncii

În satul Sasca Nouă din comuna suceveană Cornu Luncii s-a mai născut un sat, respectiv „Satul românesc de altădată”. Inițiativa îi aparține antreprenorului Ion Marius, cel care își dorește ca, prin această locație, turiștii să poată vedea cum este „viața la țară” și să poată degusta din produsele tradiționale locale.
Edilul de la Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a declarat că inaugurarea acestui obiectiv turistic aduce un plus valoare comunei, mai ales că este vorba despre autenticitate.

„Comuna Cornu Luncii, astăzi, are al 10-lea sat, satul românesc de altădată. Este o mare bucurie pentru noi. Este o iniţiativă deosebit de frumoasă”, a spus perimarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

Antreprenorul Marius Ion, cel care a pus bazele noului sat din Cornu Luncii, a spus că cei care aleg să-i treacă pragul au mai multe posibilități de a-și petrece timpul și, mai ales, au posibilitatea să achiziționeze produse locale proaspete și naturale.

„Pot merge la stâna turistică să servească o mâncare tradițională, pot merge mai departe la o plimbare cu poneii, şi se pot întoarce cu sacoşele pline de produse tradiționale şi ceea ce e mai bun de la producătorii noştri”, a spus Ion Marius.