Scandal pe certificatul medico-legal al sucevencei ucise de rechin: halucinant ce au scris autoritățile în acte

Situație scandaloasă în cazul româncei ucise de rechin în Egipt! S-a aflat ce scrie în raportul oficial de deces al Roxanei Donisan. În document nu se precizează dacă este vorba de atacul unui rechin sau nu. Autoritățile spun că nu au nicio explicație. Totodată, astăzi, părinții Roxanei, rude, cunoscuți, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice o vor conduce pe ultimul drum.

Lacrimi și durere la căpătâiul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt. Sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns acasă și a fost depus la o biserică din Suceava. Zeci de coroane și lumânări au fost așezate la capelă. Părinții, sfâșiați de durere, își vor conduce astăzi pe ultimul drum singurul lor copil. De asemenea, s-a aflat ce scrie în raportul oficial de deces al Roxanei Donisan. Însă în document nu se precizează dacă este vorba de atacul unui rechin sau nu. 

Autoritățile din Egipt refuză să recunoască, în certificatul medico-legal, că este vorba despre atacul unui rechin.

Potrivit certificatului, decesul româncei ar fi survenit în urma pierderii de sânge după interacțiunea cu un animal mare, relatează realitatea.net.

Roxana Donisan, condusă pe ultimul drum

Părinții Roxanei, rude, cunoscuți, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice au venit să-și ia rămas-bun și să participe la slujba pe care preoții au organizat-o în amintirea femeii de 44 de ani.

Familia îndurerată a primit și certificatul de deces al fiicei. Potrivit documentului întocmit de medici legiști din Egipt, „moartea a survenit în urma pierderii sângelui ca urmare a unui accident cu un animal”. Pe actul de deces nu scrie nimic despre un rechin. Potrivit ziarului Libertatea, Asociaţia pentru Protecţia şi Conservarea Mediului în Hurghada, cea care a colaborat în soluționarea cazului Roxanei, a declarat că nu are nicio explicație.

Roxana Donisan era singură în vacanță din Egipt în care și-a găsit sfârșitul chiar înainte de a pleca spre casă.