Se impune o expertiză psihiatrică a pseudo-candidatului Rîmbu!

Știrea zilei a fost dată ieri de Ziarul SuceavaLive și l-a avut în centrul atenției pe candidatul Vasile Rîmbu, cel care a oferit un interviu unuia dintre reporterii ziarului, un interviu asumat, în care cel intervievat a știut că declarația sa va fi făcută publică, cum e și firesc.

Ca idee, și valabil pentru toți primarii și politicienii, niciun jurnalist nu vă sună să vadă dacă v-a trecut alergia la căpșuni sau dacă v-a căzut bine friptura de la cină. Vă sună să oferiți o informație de interes public, o notează, o publică! Punct!

Revenind la Rîmbu, acest personaj cel puțin bipolar, trebuie de menționat că a făcut declarația legată de PNL și AUR, exact, dar exact, așa cum a fost relatată în materialul ulterior. Nu am pus în declarație „ăăăăă-urile, âââââââ-urile”, însă putem pune la dispoziție și declarația cu bâlbâielile specific candidatului salvator.

Dovadă că niciun cuvânt nu a fost scos din context, că știrea a fost una reală, Rîmbu a distribuit știrea pe pagina sa de Facebook.

Un lucru e cert: declarația lui Rîmbu a făcut valuri în toate partidele, a creat reacții, lui Rîmbu i-a sunat telefonul, iar acesta a șters postarea de pe pagina sa.

Și ca să fie bipolaritatea în forma cea mai pură, s-a scuzat seara în fața celor din PSD că discuția a fost în glumă și a fost „distorsionată!”

Domnule Rîmbu, sunt curioasă ce fumați, ce fel de vodcă beți, ce tratamente urmați, pentru că reacțiile de după acestea sunt grave, evidente și dăunează societății.

Ce poate fuma un om să spună că are oferte de la PNL, că s-a întâlnit cu George Simion încă de acum un an și jumătate, iar mai apoi să spună că a fost o discuție amicală și a glumit.

Așa or fi arătând glumele în dictatura controlată…!

Să vă fie rușine pentru lipsa de bărbăție și asumare!

Să vă fie rușine pentru minciunile pe care le spuneți!

Oameni buni, dacă Vasile Rîmbu are curaj să facă publică o expertiză psihiatrică, din care să reiasă că nu are probleme, poate fi candidat!

Vorbesc eu cu Diana Șoșoacă să-l primească!

În realitate, Vasile Rîmbu nu va fi candidat din partea niciunui partid.

Va fi primar la el acasă!

 PS: Ioan Stan, președintele PSD Suceava, este la fel de penibil cu declarațiile sale, ca și Vasile Rîmbu.

Este la fel de penibil când anunță luni dimineața că Rîmbu e „VALIDAT” de centru, după ce în weekend presa titrează despre întâlnirea lui Rîmbu cu Simion.

Dacă ați băut un vinuț cu fratele Stănescu, în weekend, aia nu se cheamă „VALIDARE”, domnule președinte! Se cheamă băută!

Drept dovadă, nici Rîmbu nu s-a simțit validat și a spus că, CITEZ: „are oferta de la PNL și încă o gândește, o mestecă”- am încheiat citatul.

R.I.P. – PSD SUCEAVA!

Autor: Raluca Bercea