Secretarul General Seredenciuc către deputatul Șoldan: „Latri precum câinele la tren”

Secretarul general al PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a transmis sâmbătă, 29 aprilie, un răspuns la atacul politic lansat de curând de deputatul George Șoldan, la adresa președintelui Consiliului Județean Suceava, liderul PNL Gheorghe Flutur.

Redăm în continuare comunicatul de presă:

„Cum crede acest tânăr obraznic că va putea să facă ceva util pentru județul Suceava, cu atitudinea de maidan pe care o are? Chiar crede că dacă îl atacă pe Gheorghe Flutur pentru că promovează acțiuni culturale, gen Paștele în Bucovina, cineva îl va aplauda? Și asta la numai o zi distanță după ce Bucovina a câștigat marele premiu național Destinație Turistică de top.

Chiar de îi place lui Șoldan sau nu îi place, Bucovina a fost pusă pe harta României de Gheorghe Flutur, fapt recunoscut și de colegii lui de partid. Chiar crede Șoldan că va câștiga ceva dacă îl atacă pe Gheorghe Flutur pe o problemă personală de sănătate? Din fericire, dl. Flutur a trecut printr-o intervenție chirurgicală și acum se simte foarte bine. Chiar crede că va câștiga ceva atacându-l pe Gheorghe Flutur cu afirmația că nu face nimic pentru județ, când sunt derulate de Consiliul Județean proiecte de peste 1 miliard de Euro?

Când la Spitalul Județean, la aeroport, la școlile speciale, la Palatul Administrativ, la sute de kilometri de drumuri județene se lucrează? Când Consiliul Județean Suceava este implicat în parteneriate cu Ministerul Transporturilor pentru execuția de porțiuni de autostrăzi și de centuri ocolitoare, când numărul de turiști în județ și numărul de pasageri pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” a crescut spectaculos, când alte zone din țară recunosc că Suceava s-a schimbat în bine?

Atitudinea dumitale, domnule Șoldan, este atitudinea unui om ofticat, complexat, invidios, care trădează propria-ți neputință. Latri, cum se spune pe la noi, precum câinele la tren. De la coaliția PNL – PSD sucevenii așteaptă fapte, proiecte concrete și nu gâlceava. Noi am ales faptele, dumneata penibilul”, a transmis  Viorel Seredenciuc – secretar general PNL Suceava.