Șeful de ocol de la Vama a câștigat procesul cu Tiberiu Boșutar, dar daunele nu pot fi plătite pentru că activistul nu câștigă niciun ban de ani buni, în acte

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca Tiberiu Boșutar să înlăture toate înregistrările postate pe pagina „Legea Codrului”, în care îi adresa injurii și jigniri ing. Gelu Puiu, șeful Ocolului Silvic Vama, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

„Totodată, «activistul de mediu» este obligat să publice sentința într-un cotidian de circulație națională și să plătească suma de 5.000 de lei – daune morale.

Surprinzător este faptul că domnul Tiberiu Boșutar nu are niciun venit în momentul de față, ultimul loc de muncă fiind înregistrat la firma HS Timber Production SRL (fostă Schweighofer) cu mulți ani în urmă.

Public aceste lămuriri având în vedere informațiile false lansate recent pe unele canale de socializare cu privire la acest proces”, a scris șeful Ocolului Silvic Vama, pe pagina sa de socializare.

Reamintim că totul a plecat de la o filmare publicată de Tiberiu Boșutar în anul 2020, în care îl jignea și acuza pe Gelu Puiu. La acel moment, cel din urmă a ales ca justiția să fie cea care să facă dreptate.

Potrivit documentelor oficiale, Tiberiu Boșutar, a avut un salariu oficial, ultima dată, în anul 2016 când lucra la firma austriacă.