Seminarii și workshop-uri, organizate de Facultatea de Medicină de la Suceava

În contextul aniversării a 60 de ani de învățământ superior la Suceava, Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează o serie de activități de promovare și popularizare a sănătății, destinate publicului larg. Astfel, în perioada 19-22 iunie 2023, FMSB oferă seminarii și workshop-uri în sfera nutriției, a alimentației, a sănătății generale și orale, a chimiei, a primului ajutor sau a bolilor de nutriție.

În cadrul unor activități interactive, veți afla ce presupune o alimentație sănătoasă, cărora dintre funcțiile propriului corp trebuie să le acordați atenție sporită, cum trebuie citite și interpretate analizele funcțiilor vitale și ce stil de viață poate preveni îmbolnăvirea. 

Joi, 22 iunie, în intervalul 10:00 – 18:00, pe esplanada din fața corpului A al USV, vor fi organizate patru ateliere destinate publicului larg, cu acces gratuit la măsurători ale funcțiilor vitale și consiliere de specialitate.

Programul complet al manifestărilor organizate în contextul aniversării a 60 de ani de învățământ superior sucevean poate fi consultat la următoarea legătură:

https://usv.ro/60_ani/program-usv-60-ani/