Semne bune anul are, la Dorna Arini! Primarul Mazăre anunță noi proiecte obținute

Anul 2023 începe cu vești bune pentru cetățenii comunei sucevene Dorna Arini și asta pentru că marți, 10 ianuarie, primarul Andrei Mazăre a semnat, la București, un contract de finanțare de peste 2,1 milioane de lei în vederea dezvoltării sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul comunei. 
Această investiție importantă va fi realizată cu fonduri europene, obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
„Astăzi am semnat, la București, un nou proiect pentru Dorna Arini, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre proiectul „Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul Comunei Dorna-Arini, judetul Suceava”.
Proiectul, în valoare de 2.195.407,53 lei va asigura: o platformă de guvernare inteligentă a comunității, cu aplicație iOS și Android gratuită pentru cetățeni; puncte de aprindere dotate cu sistem de telegestiune; stâlpi de iluminat inteligenți, dotați cu senzori și WiFi; stații pentru transportul în comun, dotate cu senzori și WiFi; routere WiFi și stații de încărcare a autovehiculelor electrice și hybrid.
Mulțumesc Gabrielei Ursu pentru tot suportul, dar și echipei din Primărie pentru întreaga muncă depusă!
Sper să avem cât mai multe asemenea vești bune pe tot parcursul anului 2023”, a transmis primarul comunei Dorna Arini, Andrei Mazăre.