Servicii complete de neurologie Suceava din cadrul clinicii Hereditas – să aflăm mai multe 

Sănătatea este bunul nostru și trebuie îngrijită și prețuită ca atare. Pe lângă prevenție și controale regulate, este bine de știut unde pot apela în caz de urgențe cei care necesită ajutor de specialitate. De cele mai multe ori unitățile spitalicești poate nu reușesc să facă față, mai ales în caz de urgențe. Se impune atunci păstrarea calmului și apelarea la personalul specializat din clinicile particulare. Acestea dispun de aparatură de ultimă generație precum și de personal cu experiență și profesionalism. 

Una dintre clinicile care stă în permanență la dispoziția pacienților este și clinica Hereditas din Suceava. Descoperiți în rândurile de mai jos serviciile către populație oferite de aceasta. 

 

Servicii medicale diversificate pentru tratarea diferitelor afecțiuni 

 

În cadrul clinicii Hereditas se găsesc mai multe specializări medicale și de recuperare. Vorbim aici de servicii de medicină internă, endocrinologie, ortopedie sau cardiologie printre multe altele. 

În departamentul de neurologie Suceava, de exemplu, sunt diagnosticați și tratați bolnavii cu suferințe ale sistemului nervos. Astfel, tulburările de somn și veghe, tulburările de memorie, epilepsia, vertijul, migrenele, accidentele vasculare cerebrale sunt printre cele mai comune afecțiuni care pot fi tratate în cadrul departamentului  de neurologie de la clinica Hereditas. Se efectuează un examen neurologic care cuprinde istoricul bolii actuale, antecedentele personale și de familie, examenul funcțiilor cognitive. Pe baza acestor verificări minuțioase, este pus un diagnostic și sunt prescrise schemele de tratament. 

Pentru programare va fi completat formularul de pe site sau puteți apela la numerele de telefon disponibile. 

 

Accentul pus pe competență și seriozitate este esențial 

 

Echipa de la clinica Hereditas face tot posibilul să readucă zâmbetul și cheful de viață pe chipul pacienților. Astfel, datorită medicilor profesioniști, orice afecțiune legată de ginecologie sau pediatrie printre multe altele, va găsi aici vindecarea mult dorită. Clinica beneficiază de un ambient plăcut, de discreția lucrătorilor în halate albe și de devotamentul acestora, de respectul pentru pacienți, dar mai ales de o echipă de medici bine pregătiți. 

Pentru persoanele care sunt în căutarea unui medic de familie, acestea pot găsi aici personal de încredere, cu care se poate construi o relație pe termen lung. Serviciile oferite de medicina de familie sunt consultațiile medicale, ecografiile generale și efectuarea vaccinurilor de imunizare. 

 

Centrul de permanență de medicină de familie, la dispoziția pacienților 

 

Centrul de permanență este un serviciu care funcționează în afara programului de lucru al cabinetelor de medicină de familie. El asigură continuitatea asistenței medicale primare, ocupându-se de urgențele ușoare, pentru a elibera fluxul urgențelor mai grave tratate în cadrul unităților speciale de primiri urgențe. 

Se pot prezenta aici pacienții care prezintă febră sau amețeli,dureri abdominale, grețuri, vărsături, în cazul mușcăturilor de insecte și  animale sau în cazul bătăilor neregulate ale inimii. De asemenea, în cazul înghițirii de către copii a unor substanțe toxice, aceștia pot fi aduși la acest centru de permanență. 

Este bine de știut că programul de funcționare este între 15:00 – 8:00 în zilele lucrătoare și 24 din 24 în celelalte zile. Acest gen de consultații sunt gratuite, atât pentru persoanele care sunt asigurate CAS, cât și pentru cele neasigurate.

Pentru consultații sau programări apelați la formularul de pe site. 

Contact: [email protected]