Sfințișori cu gust divin – Fredy vă invită la o porție de dulce 

Mergeți la Fredy pentru pauza de dulce! De ziua femeii, dar și pentru sărbătoarea populară a celor 40 de mucenici, Fredy a pregătit sfințișori cu gust divin. Pufoși, aromați și în porție generoasă, sunt disponibili pentru pofticioși. Dacă sunteți pe principiul mai modern, veți considera că astfel de delicii pot fi oferite drept cadou. Veți surprinde, dar în egală măsură veți răsfăța simțurile și veți primi aprecieri pentru o alegere atipică, dar delicioasă. 

Deși tradiția celor 40 de mucenici are o poveste mai puțin fericită, mucenicii, celebrul desert sau pâine de dulce după cum li se mai spun, ar avea menirea de a îndulci ocazia. Coincide cu moșii de iarnă, sâmbăta în care dăm de pomană. Astfel de tradiții sunt bine înrădăcinate în cultura noastră, așadar nu facem abstracție de ele nicicum. 

 

Știați că mucenicii sunt colaci în forma cifrei 8?

 

Un simbol al infinitului, ce ar putea avea legătură cu modul în care îi cinstim și îi pomenim pe cei care nu ne mai sunt alături, fie simbol al bogăției, forma cifrei 8 nu este una întâmplător aleasă. Poate că nu ați acordat prea multă importanță acestui aspect până acum, privirea fiind răpită mai degrabă de ploaia de nucă. Sfințișorii, numiți în unele zone ale țării mucenici, pot fi făcuți după rețete diverse, însă, în final, toți ar trebui să fie despre același aluat rumenit, în forma cifrei 8, aluat de cozonac, uns bine cu miere și nucă, poate chiar scorțișoară. 

Secretul bucătarului face diferența! Cu siguranță ați servit până acum astfel de deserturi, însă cei de la fredy.ro par că surclasează orice altă variantă. Sunt fragezi, aromați, frământați cu drag, stropiți din plin cu arome care ne amintesc de mame, bunici și alte femei dragi din viețile noastre și de cum ne dezmierdau ele în copilărie. Sunt răsfăț absolut! 

De Ziua Femeii, dar și pentru 9 martie, sfințișorii de la Fredy sunt deja o tradiție 

 

În timp ce goana după cadouri și flori ne ocupă tot timpul, cei de la Fredy ne invită la o porție zdravănă de sfințișori. Disponibili în locațiile lor, pot fi îmbinarea perfectă între tradiție și modern, cadoul dulce mult așteptat. 

Este deja o tradiție a celor de la Fredy, că sfințișorii să fie pregătiți înainte de ziua celor 40 de mucenici. Doritorii pot comanda platourile cu sfințișorii parcă regali sau îi pot cumpăra în această perioadă din locațiile lor fizice. Atenție, sunt ediție limitată. Asta înseamnă că au și dau gust perioadei de început de primăvară și aveți puțin timp la dispoziție să vă bucurați de aceste arome. Nu sunt disponibili în ediție permanentă, precum covrigii, covridogul sau alte produse de covrigarie și simigerie din Suceava. 

După această invitație de dulce, nu vă mai rămâne decât să căutați rapid o locație Fredy. 

Contact: 

Program Dedeman Suceava: 

Luni – Vineri: 8 – 21

Sâmbătă: 8 – 20

Duminică: 9 – 19

Program Iulius Mall Suceava: 

Luni – Duminică: 8 – 22

Dedeman: Calea Unirii, nr. 28

Iulius Mall: Calea Unirii, nr. 22

Shopping City: Calea Unirii, nr.27B

Șcheia Suceava: Str. Humorului, nr. 89