Sofia Vicoveanca, reacție tranșantă la adresa colegilor de breaslă! Artista le interzice total celorlalți interpreți de folclor să îi preia piesele: „Nici măcar nu le cântă ca lumea”

Sofia Vicoveanca a făcut câteva declarații tăioase la adresa colegilor săi mai tineri de breaslă care îi cântă piesele.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară. Cu o carieră de peste 6 decenii în domeniul artistic, cântăreața a dezvăluit că este deranjată de un lucru pe care îl fac colegii săi mai tineri de breaslă. Mai exact, artista nu acceptă că ceilalți interpreți îi cântă tot mai des piesele în concerte și emisiuni TV.

În urmă cu puțin timp, Sofia Vicoveanca a făcut câteva declarații tăioase la adresa tinerilor care abia ce s-au lansat în industrie.

Cunoscuta interpretă de muzică populară este deranjată de faptul că aceștia preiau piese din repertoriul ei și le cântă la evenimente, concerte și chiar la emisiuni de televiziune.

Din această cauză, artista a povestit că le-a interzis total colegilor ei să îi mai cânte piesele, motivând că ea a muncit o viață întreagă pentru a ajunge în punctul în care este în prezent și că niciodată nu a cerut nimic nimănui.

„Am și eu momente când și eu greșesc.

De exemplu, a dat buzna tineretul la cântecele mele. Eu apar numai cu cântecele mele la televiziune și peste tot. Și am spus: ‘Măi, stop. Respectați-mi bătrânețea! Eu am muncit. Nu am luat de la nimeni un capăt de ață. Nu am cântat din repertoriul nimănui nici măcar o vorbă nu am luat, că mi-ar fi plăcut un vers sau ceva, dar nu! Și acum toți au dat buzna”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Viva.ro.

Sofia Vicoveanca, discuție aprinsă cu o tânără artistă

Interpreta a dat chiar și un exemplu, pentru ca toată lumea să înțeleagă de ce o deranjează atât de tare atunci când tinerii îi preiau melodiile.Potrivit Sofiei Vicoveanca, o artistă ce tocmai s-a lansat în muzică, renunțând la cariera de dansatoare, se numără printre persoanele care îi cântă melodiile și care, spune Vicoveanca, nu s-ar descurca prea bine la interpretarea lor.

Tânăra i-a cerut chiar Sofiei Vicoveanca să îi dea acordul pentru ca ea să facă un colaj din câteva cover-uri la piesele ei, însă artista a refuzat vehement.

„Chiar azi am avut o discuție cu o fată pe tema aceasta, o fată care a fost dansatoare și mi-a fost colegă. Nici măcar nu le cântă ca lumea. Și mi-a cerut… să își facă un colaj din cântecele mele, să meargă la evenimente. Și am spus: ‘Nu.

Știi ceva? Eu nu m-am băgat în dansul tău!’ Poate-s rea! Dar nu că nu aș vrea să fie cântate, că îmi dau seama că atunci când nu am să mai fiu, o să fie vraiște în repertoriul meu. Și atunci, măcar cât trăiesc să fiu lăsată în pace!”, a mai spus Sofia Vicoveanca, potrivit wowbiz.ro.