Sportivul sucevean Sorin Mihalescul s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi și se va ocupa de partea de voluntariat și acțiuni civice

Suceveanul Sorin Mihalescul, în vârstă de 43 de ani, s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi și se va ocupa de partea de voluntariat și acțiuni civice. 

Sorin Mihalescul este sportiv și voluntar al ISU Suceava, iar în timpul pandemiei de coronavirus el s-a aflat în linia 1.

„Pe Sorin este foarte greu să îl prinzi chiar și la telefon. Mereu este implicat în câte o activitate. Se împarte între familie, joburi și hobby-uri și le împacă pe toate cu bine, pentru că le face din drag și cu pasiune. Pentru că asta îl face fericit! Sorin este tată, soț și fiu, este antrenor de kickboxing și component al lotului României, sport la care a obținut medalia de bronz la Campionatele Mondiale Unificat de Kickbox, în anul 2018, este pompier voluntar la ISU Suceava din anul 2019, paramedic voluntar SMURD, iar de astăzi face parte din echipa PNL Suceava. A fost Omul din linia întâi când sucevenii au avut nevoie și va continua să fie omul din linia întâi pentru Suceava, pentru că așa cum a spus și el: «Da, Lucian! Mă bag! Pentru suceveni și pentru că vreau un alt suflu pentru Suceava!». Sorin este un OM cum ar trebui să fim cu toții și pentru asta merită toată aprecierea noastră! Mulțumim pentru că te-ai alăturat echipei noastre, Sorin! Suceava întinerește prin voi!”, a spus Lucian Harșovschi.