Suceava, mahalaua hoților PNL și proștilor retard USR

Suceava, mahalaua hoților de admirat și proștilor retard

De aproape jumătate de an, coaliția de guvernare funcționează sau ar trebui să funcționeze, și la Suceava, în special între PNL și USR-PLUS și ar trebui să funcționeze, așa cum ar fi și normal, în folosul sucevenilor, al celor care au votat și care și-au pus speranțele în actualul guvern dar și al celor care au avut alte opțiuni, inclusiv cei care au stat acasă și nu am mers la vot.

Ceea ce e vizibil cu ochiul liber, de o bună bucată de vreme, este, însă, mai degrabă, nefuncționarea coaliției iar dovada clară este modul în care cei din PNL interpelează miniștrii din USR-PLUS și VICEVERSA.

Dacă am da o căutare pe Google, pentru ultimele două, trei luni, vom vedea că ținta principală a liberalilor este Ministerul Transporturilor condus de USR-istul Drulă, căruia i se pun întrebări fără număr și pentru care din păcate răspunsurile nu sunt întotdeauna cele așteptate sau dorite de către cei care trăiesc în Suceava.

Indiferent că e vorba de autostrăzi, centuri, spitale, școli, căi ferate, întrebările sunt puse mare degrabă spre a se da un răspuns nefavorabil, pregătindu-se în sensul ăsta terenul pentru anul 2024, când cineva va trebui să deconteze factura pentru ceea ce s-a întâmplat în acești patru ani și când, din varii motive, proiectele mari gen autostrada Nordului, autostrada Sudului, autostrada Vestului și așa mai departe nu se vor fi pus în operă.

De partea cealaltă, useriștii suceveni din Parlament sunt un pic mai timorați vizavi de colegii lor liberali, nici nu par să aibă, pe de altă parte, un grup țintă de miniștri PNL, cărora să le creeze probleme punând la rândul lor întrebări dificile.

Din păcate, faptul că deja se discută și se lucrează, în egală măsură, în termeni electorali, având un orizont abia în 2024 de competiție politică, ne va lăsa pe noi, cei care trăim în județul Suceava, mai degrabă cu buza umflată și cu speranța că undeva, cândva, vom primi și noi din partea Guvernului ceea ce merităm cu adevărat. Până atunci, rămâne cum am stabilit! 😁

Suceava, mahalaua hoților PNL și proștilor retard USR
Peste-a lor memorie, / S’ă v’așterne glo(d)rie!

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI! 

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!

unii citesc și adorm,
alții citesc și se trezesc…

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori !

Redacția ZDB: Shakill o’Nil