Suceveanul Andrei Ostrovanu, noul campion intercontinental ISKA la categoria super-mijlocie

După aproape 3 ani, Dynamite Fighting Show a ajuns din nou în Baia Mare pentru un eveniment special la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Acesta a avut loc vineri seara, 29 martie.

În premieră a fost organizat un turneu de 8, pentru o singură noapte, cu centura pe masă. De asemenea, a fost pusă în joc centura intercontinentală ISKA la categoria super mijlocie, unde sportivul sucevean Andrei Ostrovanu, l-a înfruntat pe americanul cu meciuri în Glory, Omar Moreno.

Practic, câștigătorul celor 3 meciuri a plecat acasă nu doar cu premiul cel mare, dar și cu centura de campion DFS.

Ostrovanu a reușit să facă un adevărat spectacol. După ce americanul l-a pus de câteva ori la pământ, însă Andrei nu a renunțat nicio clipă la bătălie și a găsit resursele necesare pentru a se ridica și a reveni în luptă. Într-un moment de răscruce, când toți priveau cu sufletul la gură, Ostrovanu a reușit să își aducă adversarul la podea și să își asigure victoria. Sala a explodat în urale, iar pentru Ostrovanu a fost un moment de triumf absolut.

„Ieri seară, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Baia Mare, am avut o luptă de neuitat pentru titlul Intercontinental ISKA.

Am condus lupta până când am fost pus la podea de două ori. Cu sprijinul incredibil al publicului, am găsit puterea de a mă ridica și de a reveni în luptă. Am reușit să schimb soarta meciului și să îmi trimit adversarul la podea. În momentul acela, am știut că pot să duc lupta până la capăt, reușind ulterior sa-l pun definitiv la podea.

Sala a izbucnit în urale, iar eu am fost copleșit de emoție. O mare parte din putere mi-am luat-o de aici. Mulțumesc, Baia Mare! (…).

Mulțumesc, echipă!”, a scris campionul Andrei Ostrovanu pe rețelele de socializare.