Suceveanul Marius Niță, noul comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu

Săptămâna trecută, la conducerea Gărzii Naţionale de Mediu a fost numit un nou comisar general adjunct. Este vorba despre suceveanul Marius Andrei Niță, care are o experienţă de 13 ani în Garda Naţională de Mediu, aceasta fiind familiarizat cu problematica instituţiei.
Salut completarea echipei de conducere GNM cu un nou Comisar General Adj şi mă bucur că această funcţie a fost ocupată de un profesionist, comisar de mediu încă din anul 2010.
Consider că pentru a aduce îmbunătăţiri unui sistem, trebuie mai întâi să-l cunoşti. Tocmai de aceea, experiența acumulată pe toate palierele funcţiilor din cadrul instituţiei, de către domnul Niță, va aduce un aport semnificativ în atingerea obiectivelor Gărzii Naţionale de Mediu, pe care eu mi le-am asumat în calitate de Comisar General”, a declarat comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu, Andrei Corlan.
La rândul său, comisarul general adjunct al GNM, Marius Andrei Nită, a declarat că această numire este onorantă.
Sunt onorat de aceasta numire şi sunt bucuros la rândul meu că fac parte din această echipă de conducere a Gărzii Naţionale de Mediu, o echipă deşi tânăra, cu foarte multă experienţă acumulată în domeniu.
Cunoştinţele dobândite pe parcursul celor 13 ani de activitate neîntrerupta în Garda de Mediu Suceava, mă vor ajuta să pun umărul la atingerea obiectivelor instituţiei. Sunt familiarizat cu activitatea Gărzii Naţionale de Mediu şi cu legislaţia specifică, aşa încât îmi va fi foarte uşor să mă adaptez şi să mă integrez”, a spus Marius Niță.