Sute de oameni în straie populare, la Balul Gospodarilor de la Comănești

Aproape 300 de oameni au luat parte la Balul Gospodarilor de la Comănești, eveniment care s-a desfășurat sâmbătă, 27 ianuarie, la Căminul Cultural din localitate.

Ediția de anul acesta a fost una specială și asta datorită faptului că a avut loc în incinta noului Cămin Cultural, investiție inaugurată de curând de Primăria Comănești.

Trebuie spus că toți gospodarii ce au luat parte la Bal au venit îmbrăcați în costume populare, fapt ce dovedește că în această localitate tradițiile și obiceiurile din străbuni sunt încă la loc de cinste și, mai mult decât atât, dragostea pentru straiele populare este transmisă din generație în generație.

Invitații speciali ai evenimentului au fost iubiții artiști Angelica Flutur și Grigore Gherman, cei doi fiind îndrăgiți de atât în județul Suceava, cât și în țară. Interpreții de folclor au fost acompaniați de Formația MIXAJ.

„Sunt foarte bucuros de prezența numeroasă la Balul Gospodarilor, eveniment mult așteptat de oameni. Anul acesta ne-am putut bucura cu toții în casă nouă, respectiv în sala modernă a Căminului Cultural, iar asta nu poate decât se ne bucure”, a spus primarul comunei Comănești, Grigoraș Păstrăv.