Tânăra care a ajuns la UPU Suceava după ce s-a înjunghiat este din Verești. Femeia a vrut să-și ia viața din gelozie

Polițiștii din cadrul S.P.R. 2 Ipotești au fost informați de către UPU Suceava cu privire la faptul că în cursul zilei precedente la această unitate medicală a fost adusă Elisabeta S.de 20 ani, care prezintă urme de tăire cu obiect ascuți prin automutilare.  

Din verificările efectuate și în urma deplasării la fața locului, respectiv la locuința numiților Trandafir S. și  Elisabeta S. de 20 ani, s-a stabilit că aceștia au o relație de concubinaj și locuiesc în satul Hancea, comuna Verești.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 26.01.2024, orele 17:00, în timp ce se aflau la locuință între  cei doi  concubini a izbucnit un conflict spontan, pe motive de gelozie/infidelitate (femeia susținând că bărbatul mai are o relație cu o altă localică), ocazie cu care tânăra s-a tăiat intenționat cu un cuțit aflat în bucătăria locuinței, în zona pieptului, provocându-și leziuni prin automutilare.            

Inițial,  Elisabeta S.a plecat de la locuința de domiciliu spre Spitalul Județean Suceava cu mașina împreună cu concubinul său și a fost preluată ulterior de un echipaj S.A.J. Suceava și transportată la Unitatea Primiri Urgențe, unde a fost internată cu diagnosticul preliminar „plagă tăiată în zona toracelui”.

Au fost completate formularele de evaluare ale riscului pentru ambele persoane, ocazie cu care prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat că nu există risc iminent asupra vieții sau integrității corporale ale acestora.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 1 din Codul Penal, care va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Verești, în cauză neexistând suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte intenționate.