Tatăl din Bosanci, pus să plătească daune morale către educatoarea judecată sub acuzația că i-a violat copiii 

După ce fetițele de 3 și 7 ani i s-au plâns că au fost agresate sexual la grădiniță, a vrut să-și facă singur dreptate. A incendiat mașina educatoarei, judecată astăzi pentru viol. Povestea nu i-a înduplecat pe magistrați, care l-au condamnat recent, în primă instanță, la 1 an și 4 luni închisoare cu suspendare și plata a 5.000 de lei, daune morale.

Când fetițele de 3 și 7 ani le-au povestit părinților că doamna educatoare le-a dus de mai multe ori la baia de la grădiniță, le-a dezbrăcat complet de haine și le făcea ceva rău „cu degetul înfășurat într-o batistă”, tatăl și-a ieșit din minți.

Destăinuirile fetelor au fost făcute după ce copila de 3 ani a început să aibă coșmaruri și să nu se mai odihnească noaptea. Se întâmpla în toamna anului 2021. Îngrozit că fetițele i-au fost agresate sexual, tatăl nu a mers la poliție.

A plănuit să își facă singur dreptate, dând foc mașinii cu care educatoarea venea la grădiniță, o Dacia Sandero Stepway. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a aflat unde locuiește și a plănuit incendierea autoturismului pentru noaptea de 7 decembrie.

Potrivit datelor din dosar, consultate de Libertatea, pe 6 decembrie 2021, într-o zi de luni, educatoarea și-a încheiat programul la grădiniția din satul Bosanci și s-a întors acasă, la Suceava, la ora 12.30. Cele două localități sunt la 10 kilometri distanță. 

Ca de obicei, când s-a întors de la serviciu femeia parcat autoturismul în apropierea locuinței. Noaptea, la ora 4.00, polițiștii i-au bătut la ușă anunțând-o că „persoane necunoscute i-au incendiat autoturismul”, flăcările propagându-se și la o altă mașină aflată în imediata apropiere, un Volkswagen Tiguan. Citeşte întreaga ştire AICI.