Tatăl micuței Anastasia va deveni Cetățean de Onoare al orașului Salcea. Primarul Belțic: „Întreaga comunitate vă iubește și vă prețuiește”

Primarul Ezekiel Belțic va propune Consiliului Local să acorde titlul de Cetățean de Onoare al orașului Salcea lui Liviu Grigorean, tatăl Anastasiei, fetița decedată ăn urma tragicului accident feroviar din 13 februarie. Edilul a subliniat că la baza acestei propuneri stă iubirea necondiționată față de semeni a unui tată care a decis să doneze organele fetiței sale pentru a salva alte vieți.
„Liviu Grigorean – fii tare, îmbărbătează-ți inima și nădăjduiește în Dumnezeu!
Având în vedere gestul nobil și iubirea necondiționată față de semeni a domnului Liviu dovedită și în zile de durere și de suferință imensă, zile în care a trebuit să se despartă vremelnic de preaiubita lui soție Andreea și de scumpa lui fată Anastasia, voi propune Consiliului Local acordarea titlului de cetățean de onoare al orașului Salcea domnului Liviu Grigorean întrucât a fost de acord cu donarea ficatului și a rinichilor fetei dumnealui pentru salvarea a altor două vieți. Prin harul lui Dumnezeu și datorită deciziei dumnealui, o fată de 11 ani și un tânăr de 23 de ani au șansă la viață.
Totodată voi propune Consiliului Local acordarea unui sprijin financiar pentru acoperirea nevoilor din perioada următoare și vom fi în continuare alături și de acestă familie.
Dumnezeu să vă binecuvânteze Liviu și Eduard, să vă dăruiască sănătate, putere, pace și să vă poarte de grijă. Întreaga comunitate vă iubește, vă prețuiește, se roagă lui Dumnezeu pentru binele vostru și vor fi alături de voi totdeauna!”, a transmis primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic.