Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță SUSPENDAREA spectacolului

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță SUSPENDAREA spectacolului , adaptare după „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia Alice Veliche, programat pentru data de 22 februarie, ora 19:00.

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava regretă această situație neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori.

Spectacolul va fi reprogramat pentru data de 30 martie 2023, ora 19:00. 

Spectatorii care au bilete achiziționate pot opta pentru utilizarea acestora astfel:

    1. utilizarea biletelor achiziționate pentru reprezentația viitoare programată în data de 30 martie 2023, ora 19:00. Termenul până la care se poate opta pentru utilizarea biletelor pentru reprezentația viitoare este 10 martie 2023, luându-se în considerare doar confirmările pimite pe email la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0759048677.

sau 

    1. recuperarea banilor în funcție de modalitatea de achiziție:

– pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.