Timişorean înjunghiat în piept de un tânăr de 18 ani. Victima nu-i dăduse prioritate pe trecere

Incident şocant în Timişoara. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat într-o parcare din oraş. 

Incidentul a avut loc vineri seara în zona Lipovei din Timişoara, la o trecere de pietoni. Doi fraţi, care se aflau într-o maşină, nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietnoni unui grup de adolescenţi.

Cei doi s-au dat jos din maşină, hotărâţi să le dea o lecţie pietonilor. La un moment dat însă, unul dintre adolescenţi a scos un cuţit şi l-a înjunghat destul de puternic în zona pieptului şi a umărului pe tânărul de 19 ani şi l-a rănit şi pe fratele acestuia, apoi a fugit. 

Bărbatul de 27 de ani a încercat să-şi ducă repede fratele la spital, însă pe drum a oprit pentru a cere ajutor deoarece tânărul de 19 ani sângera puternic. Poliţiştii l-au identificat şi l-au reţinut pe agresorul în vârstă de 18 ani. Este cercetat într-un dosar de tentativă de omor, loviri şi alte violenţe. 

Victima este internată la Spitalul Municipal Timişoara, a fos supus unei intervenţii chirurgicale, şi are nevoie de 35 până la 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni, scrie observatonews.ro.